På födelsedagskalas

Igår var vi till vår vän Anders (och Sofie) som fyllde år. Vi hade tänkt ta en snabbvisit och fika lite bara men barnen var på sådant soligt humör att vi stannade hela eftermiddagen och hela kvällen fram till läggdags! De bor i ett stort hus dit de ganska nyss flyttat så där finns stora tomma ytor att springa runt på. Sofie letade också fram lite leksaker från när hon var barn - leksaksbilar, lego, en docksäng och en snobbenhund.
Det droppade in fler folk under eftermiddagen/kvällens gång, både barn och vuxna och våra tjejer visade inte tillstymmelse till vare sig blyghet eller gnällighet, trots att de inte fick mat i "rätt tid" och att det var en okänd miljö med den del okända människor.

Här är några bilder:

Maja leker med barnen i trappan:Födelsedags"barnet":Felix och Embla i den icke barnvänliga soffan i vitt skinn, skira kuddar, samt vita fårskinn:Idag är det söndag och hela familjen tog sovmorgon till nästan halv nio. Embla sover i sitt rum, men Freja kommer till oss varje natt någongång efter midnatt. Det går väl an med en unge i sängen. Vi är noga med att de ska somna i sina egna sängar i alla fall.

Nu sover de middag (i mammas och pappas säng, suck) och vi väntar på att mormor och morfar ska komma.
Inga sjukdomar i sikte så vi hoppas på en kommande dagisvecka för båda två.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0