En dag på mammas jobb och marknadsbesök

Inte nog med att de varit påsklediga - de var även lediga i fredags och mamman hade då lovat dem att få följa med på jobbet! Mycket spännande....i ungefär tio minuter, sen började tjatet  "är du inte klaaaaar snaaart. Vi har inget att göra...."
 
 Hyfsat kul att rita på mammas whiteboard
 
Så jobbsessionen blev kort, en timmes jobb, sen brejk för lunch (korv med bröd på järnvägsstationen), en timmes jobb till sen var tålamodet slut hos de små. Vi hade bilen med oss så vi gjorde en del andra ärenden på stan. Detta var mycket roligare tyckte dom och hängde glatt med till alla ställen.
 
Korv - trist...
 
 Det har varit marknad i stan också, så naturlgitvis var vi tvugna att besöka den. De har gott minne de sm¨å - en gång i ett svagt ögonblick för flera år sen när de tjatat om sockervadd har jag sagt att "när man blir fem år, då får man äta sockervadd". Så.....sockervadd fick det bli!
 
Äntligen sockervadd!
 
På marknaden åkte vi berg- och dalbana, hoppade hoppborg, åkte luftballongskarusell och köpte sockervadd. Just det - några munkar följde med hem också som vi festade på till lördagsfikat.
 
Den allra första berg- och dalbaneturen!
 
I hoppborgens gap.
 
Ballongfärd på gång. Utan mamma!
 
Strålande sol, 15-20 grader varmt hela helgen. Det är inte ens slut på april!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0