Julen 2016

I år blev det firande här hemma, ungefär som vanligt. Mormor, morfar, farmor, farfar, morbror Spidde och Elena var här och såg Kalle Anka, åt mat, fick och gav klappar.
 
Dagen började med morgonpigga barn som rusade ut till granen för att se om där fanns några klappar - och visst fanns det det! Ett varsitt paket brukar alltid ligga under granen. Freja fick en hästtransport med bil till sina Schleichhästar och Embla fick en hett efterlängtad Nerf-pistol!
  
Bästa morgonen!
  
Sen rullade det det på... gästerna kom, vi fixade med mat, tittade på Kalle, åt tills vi nästan sprack och sen åt vi lite till. Tomten hade inte tid att komma i år utan han skickade sina två medhjälpare istället som delade ut julklappar till alla närvarande. Gissa vilka som fick flest klappar?
 
Tomtenissar
 
Lite vickning, lite tv och lek med klappar fick avsluta kvällen. Far- och morföräldrar sov kvar så vi fick lite att göra på juldagen också. En skogspromenad, äta rester och så började vi med årets legobyggen. En forksningsstation och en polisstation byggde vi ihop.
 
Juldagsaktivitet
 
På annandagen åkte vi upp till farmor och farfar. Vi gick en lång skogspromenad igen och åt nåt annat än julmat, skönt.
 
Två stycken utslagna vandrare
 
Nu är julen slut - men inte lovet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0