Minisemester i Göteborg.

 
Direkt efter skolavslutningen tog vi tåget till Göteborg! Vi möttes på sena kvällen av kusinerna.
 
En dag tillbringade vi på Liseberg. Vi (jag, Anki, Freja, Embla, Ofelia) köpte stora åkpasset till alla och sen blev det åka av! Vi hade superduperväder, och köer såg vi knappt röken av! Vi hann med Flumeride 3 ggr, Lisebergsbanan 2 el 3 ggr, Slänggungan 3 ggr, Kållorado, Rabalder, Hissningen, Farfarsbilar och allt vad det heter fleratalet gånger. Embla och Freja är lite korta i rocken så de kunde inte åka varken Balder eller Helix men Ofeilia tvingade med sin arma mamma och åkte de båda.
Männen i familjen samt Miranda anslöt på eftermiddagen efter jobb, möten och dagis men de hade inga åkband så de fick titta på. Vi åt en sen middag på favoritrestaurangen Green Room - vi höll på att spricka!
Strax efter 22 gav vi upp och promenerade hem. Alla somnade ovaggade den kvällen vill jag lova.
 
Slänggungan
 
Tekoppar
 
En skadad dinosarie
 
Dag 2 tillbringades på Universeum och stadsbilbioteket. Vi träffade även min kompis Barbara och hennes två barn där, det var nästan ett år sen vi sågs sist. Kvällen avslutades hemma med tacos!
 
I hajens gap!
 
I regnskogen
 
Embla i rymden!
 
Tredje dagen var hemfärd - vi åkte samma tåg som kusinerna så det var både roligt och jobbigt. Det blev lite väl högljutt ibland.... men men - på det stora hela en synnerligen lyckad start på sommaren.
Nu ska vara fyra dagar på jobb och fritis, sen åker vi till farmor och farfar (och kusinerna) och firar midsommar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0