ÖvningFaster Anki och Rasmus övar inför tvillingarnas kusins ankomst i april. De har fått mata, vagga, få tyst på skrik och bytt blöja - kusin Ofelia kommer att hamna i goda händer.
Idag spände vi fast hårdliftarna på varsin pulka och gick på långpromenad genom flera leksansbyar i ett strålande vinterväder. Ungarna sov sig igenom hela promenaden. Vi får väl se om de har nån lust att sova i natt sen...

Kommentarer
Postat av: Anciol

Ja, det var en riktigt lyckad befruktning!! Förhoppningsvis håller hon sig söt några år framöver också! Hur går det med skríkandet? Vi har kört med minifom i 2,5 månad, ska väl sluta när denna flaska är slut. Vet inte om det hjälper, men hon är annorlunda i magen när hon inte fått det på ett par dagar så nåt gör det iaf.

Bumbo fixas lämpligen när de är stabila i nacken, typ runt 3 månader. Köpte vår på blocket för 250 spänn, finns på tradera och på babyproffsen också. Ska finnas bord med också som jag tänkte tigga till mig av svärföräldrarna. Kan höra av mig när den inte används längre, kanske lagom till dina töser då!

2009-02-17 @ 17:54:32
URL: http://anciols.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0