Hos farmor och farfar........får man slicka både vispen och skålen.

Vi tog bilen i snöstormen de fem milen till farmor och farfar i söndags. Det var jättelänge sedan vi var iväg nånstans, det är så bökigt med Freja eftersom som hon skriker och spyr när vi åker bil. Den här gången gick det dock bra. Vi började prata om att vi skulle åka redan i lördags, och hela söndagsförmiddagen pratade de själva om att "åka bil, farmor?".
Så detta var nog första gången de riktigt fattade hela innebörden med att vi skulle åka bil och att vi skulle till farmor och farfar.

Barnen blev jätteglada över att återse farföräldrarna och sprang runt i huset och fingrade på allt pynt, lekte med alla leksaker och försökte rida på halmbocken.
Embla fattade tycke för dockorna igen och ville byta blöja på dem och smörja in dem med salva efter att hon fått tag i några tomma burkar som innehållit krämer och annat. Låtsasleken pågick länge.
Freja blev stormförtjust över farmors present som inhandlats på loppis - en stor uppsättning djur från Playmobile Zoo! Dessa djur plockades ur sin påse, radades upp på bordet för att sen plockas i igen. Om och om igen.

Tyvärr hade jag ingen kamera med så bilden ovan är tagen med den usla telefonkameran. Farmor har dock fler bilder på sin blogg!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0