Öppna förskolanIdag har mamman varit hemma med småfolket hela dagen eftersom pappan jobbat. Vi trotsade snöfall och oplogade vägar och gav oss iväg till öppna förskolan på Tjärna Ängar. Pappan har besökt ÖF på Jakobsgårdarna vid ett par tillfällen, men den var stängd idag.
Tyvärr visade det sig att vi var de enda som trotsade vädret idag, vi var alltså ensamma besökare där. Det verkade dock inte bekymra barnen då de hade fullt upp med att utforska de stora lokalerna och alla leksaker som fanns där. Freja fann en ny vän i en av ledarna där, en irakisk kvinna med lååångt hår och många smycken.Efter två och en halv timme kände vi oss nöjda och gick hem. Vi åt mellanmål och sen var väl tanken att de skulle vila sig efter en händelserik eftermiddag, men se det föll inte i god jord. Nåja, ingen skada skedd. Det blev ett bad och tidig kväll istället.
I morgon ska mamman åka bort på tjänsteresa i två dagar så farmor och farfar kommer hit och hjälper till.

Embla har börjat ta några steg på egen hand också. Inte många, och inte stabila, men ändå. Idag slog hon rekord med fem kontrollerade steg innan hon damp i backen.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Ja det blir 1 år den 27/2, helt sjukt. De var ju nyss mina små små bebisar...nu har de blivit barn =)Till inlägget: Det är just det här som är en av de bästa sakerna med tvillingar, även fast man är ensam på Öppna så har de ändå alltid en lekkompis, underbart! Tänk semestrarna i framtiden, de kommer alltid ha någon att busa med i polen.

2010-02-18 @ 08:47:31
URL: http://www.tvillingliv.se
Postat av: Sofia E

Duktig Embla!:-) Och kul med öppna förskolan, även utan andra barn.

2010-02-18 @ 20:13:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0