Sprutdags igenEn dag kantad av både gråt och skratt. Hjärtskärande gråt när de schemalagda sprutorna gavs, en i varje lår, två per barn alltså. Till middag blev det därför fläskpannkaka, nåt som de båda älskar. Att äta själv, det är grejer det!
De fick extra mycket lingonsylt också.

Efter middagen var det full rulle hela kvällen och stickdramatiken var som bortblåst. Freja hittade blixtlåset på sin pyjamas och klädde därför av sig flera gånger, ivrigt påhejad av Embla. Efter välling i soffan blev det gymnastiska och vokala övningar innan de stupade i säng på slaget klockan åtta.Kommentarer
Postat av: sargit

Äta själva har de fått göra flera gånger men hittills så är det bara frukt och mackor som fungerar utan problem. De "varma" rätterna har de försökt med också men de föredrar att vi matar dem, har inte riktigt hajat det där med hur skeden fungerar fullt ut. Sådant som går att plocka själv med går lättare som blodpudding.

Hittade S utan pyjamas byxor en morgon, och en annan var hon halvägs ut genom helpyjamasen med överkroppen.

Kul och se när de mer medvetet börjar klä av sig. Eller kanske inte då det blir svårare att klä dem och få dem att behålla kläderna på antar jag ;-)

Så Freja och Embla har vuxit den sista tiden, så söta de är :-)

2010-02-04 @ 00:20:08
URL: http://www.sargitochmp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0