Det här med mat



Nu är barnen så stora att det dags att sluta göra specialmat till dem. Nu får de vackert äta det vi äter, finfördelat givetvis. Hittills har de varit uppfödda på potatismos med diverse tillbehör - fisk, köttfärs, bacon, kyckling - kokt med sås, grönsaker och enkla kryddor och mixat till en mer eller mindre slät puré.

Denna vecka har vi hunnit med vuxenmat som köttfärslimpa, tortillas, fläskpannkaka för att nämna några rätter.

De har inga favoriträtter utan äter allt rent smakmässigt men bland har det varit nån konsistens de ryggat för.
Just nu vill de äta själv i största möjliga mån, så smörgåsar och fruktbitar är toppen.

Så här ser deras matschema ut:

08:00 2dl välling
08:30 Smörgås och fil och flingor
12:00 lunch (lagad mat)
nån typ av mellanmål under eftermiddagen (lite gröt, frukt, smörgås el liknande)
17:00 middag (lagad mat)
19:30 2dl välling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0