Helgen som gåttKölden har varit svår i helgen varför vi tvingats tillbringa den mestadels hemmavid, inomhus. Det är inte så lätt att roa de små liven hela tiden, och det är slitigt att gå hemma fyra stycken och nöta på varandra så några utflykter har vi tagit oss för.
På lördagen packade vi in oss i bilen och storhandlade på Ica MAXI, vi och resten av stadens befolkning. Detta var mycket uppskattat av småfolket. Det är toppen att åka kundvagn och titta på folk och en massa spännande varor i hyllorna. Det knorrades knappt alls vid instigning i bilen heller.

På söndagen blev det att ta på alla kläder som fanns och så en promenad till vattenparken för att titta på änder. Det var så kallt att änderna orkade inte komma fram och hälsa ens. Vi tillbringade en timme i stora köpcentret sen, med tillhörande besök på barnaffärerna. Vi hade tänkt testa McDonalds bollhav men det visade sig att något sådant inte fanns.

Freja är som ni ser ovan mycket rörlig. Hon går och småspringer hela tiden, klättrar i och ur lådor och annat. Hon klättrar inte upp i soffor ännu, tack och lov.

Embla kan stå själv korta stunder. Hon går med gåvagn eller gåbil, den senare har hon även lärt sig svänga med så nu kan hon ta sig fram ganska obehindrat på egen hand.Den senaste tidens klängighet verkar ha avtagit. De kan nu roa sig på egen hand, fast nära nån vuxen, medan man tex lagar mat, viker tvätt etc - de kräver inte att bli burna precis hela tiden. Även blöjbyten går bättre. De kan ligga stilla på rygg i säkert två minuter!

I morgon väntar ett besök på BVC. Det är vaccinationsdags!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0