Klängiga rallybrudarDet pågår nåt slags utvecklingssprång nu, för de senaste veckorna har varit snudd på outhärdliga. Det ska klängas och bäras och roas annars blir det skrik och grin utan dess like. Man tror att de vill kramas och vara nära men så är inte fallet, de använder en endast som språngbräda till att komma upp och slita och dra i saker de ej annars kommer åt.
Pekfingret är ständigt framme och det finns en oändlig mängd saker att "´ta!" på. Det är lampan, stjärnan, spöket (en väggklocka), väskor, jackor, tavlan, krukväxten etc etc etc. Varje dag får man gå varvet fem gånger (x2) för att titta och känna på alla sakerna.
När de arma föräldrarna tröttnar och försöker sätta ner dem utbryter en skrikfest utan like i fem minuter. Man är verkligen låst till ett liv på golvet eller bärandes på en eller två slingerormar.
Hoppas denna period inte vara mycket längre...

På bilden ovan är de dock ganska nöjda och roar sig med att krypa i kapp på löparbanan som går i cirkel genom köket, hallen, vardagsrummet - iklädda sina biltröjor. Freja har en lekdräkt med Formel 1-bilar från Småfolk, och Embla har en body med raggarbilar och folkabussar från Åhléns. Byxor från Lindex.Embla gillar bollar av alla slag, stora som små. Hon gillar att jaga dem. Kankse blir hon bollspelare när hon blir stor.Freja har lagt sig till med ett mycket speciellt flin på senare tid. Hon ser inte riktigt klok ut.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Haha, precis sådär flinar Simon nuförtiden oxå. Så fort man tittar på honom så släpper han allt annat och smilar upp sig till tusen. Dt ser ju för kul ut =)

2010-01-08 @ 12:23:10
URL: http://www.tvillingliv.se
Postat av: sargit

oj oj oj vad lika våra barn är till beteendet. Precis så har det varit hos oss sista tiden. Undrar hur min man kommer ha det nu då jag ska börja jobba då speciellt S har varit så mammig på sistone...

Vilket härligt flin Freja har :)

2010-01-08 @ 13:56:14
URL: http://www.sargitochmp.blogspot.com
Postat av: Anna

Instämmer i klagan, damerna har klängsjukan här med. Wilma är helt galet mammig och Ebba hänger på. Hinner Ebba upp i knät först SKRIKER Wilma så att det gör ont i trumhinnorna! När jag inte är med funkar det bättre då kan dom leka snällt på golvet men får dom syn på mamma...

Stå ut :) kram

2010-01-08 @ 20:42:57
URL: http://paridamer.blogspot.com
Postat av: ankan

Det verkar vara ett vanligt fenomen när de blir runt året. Man hoppas som sagt att det inte varar alltför länge.

2010-01-09 @ 11:06:33
URL: http://frejaochembla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0