Hejdå april, hej maj!

Den sista dagen på april bjöd på strålande sol och värme. Båda föräldrarna var lediga dagen till ära och den tillbringades mest utomhus.
Först gick vi på morgonpromenad som avslutades i lekparken. Tyvärr fick vi gå därifrån tidigt då Embla snubblade på fötterna och ramlade på asfalten och slog ur en bit av en framtand. Vi ringde tandläkaren, men alla tandläkare var lediga idag så vi ska dit på måndag och visa upp skadan.Freja tuggade också grus, men mer frivilligt. Hela flicknävar med grus och småsten skyfflades in i gapet.Efter lunch blev det lek på uteplatsen. Det blev så varmt att både byxor, strumpor och skor åkte av efter en stund. Det är jätteskönt att poolstaketet är uppe nu så att man kan slappna av och bara ha ett vakande öga på dem när de far fram. Favoritleksakerna just nu är dragleksaker. Sen visar de upp att de kan dansa också.Efter sovstund och middag gav vi oss av på skogspromenad. De knatade på i god fart. Embla blev trött och pekade på vagnen efter ett tag så hon fick åka medan Freja sprang hit och dit och åt hästbajs, kottar och annat.

Idag är det första maj med regn och rusk. Vi har varit och firat farfars födelsedag och ätit lammstek och tårta. Nu sover barnen sött - i varandras sängar. Det är nåt nytt som Embla börjat med. Hon väljer säng först så får Freja ta den som blir över.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0