Promenad, pannkaka och tandläkare

Först en bildserie från den dagliga skogspromenaden.Denna gång blev det ett väldigt ståhej då vi mötte två hästar! Freja såg dem på långt håll och sprang vilt gnäggande dem tillmötes. Som tur var var det snälla hästar som lät sig klappas.Freja blev ledsen när de gick vidare och sprang efter dem. Vilt skrikande fick vi bära henne åt rätt håll igen.Detta hästintresse värmer mamman, som själv är gammal hästtjej.
Tiden gick snabbt och det blev dags att dra sig hemåt.Frisk luft och kroppslig aktivitet är bra för aptiten. Hemma blev det favoriträtten, fläskpannkaka. Det skyfflades in i en rasande fart!Embla passar på att visa sin nya min - hon skjuter fram underkäken och ser ut som en riktig dårpippi. Sen skrattar hon allt vad det går. Lyckades inte fånga det riktigt på bild.Tandläkarbesök stod på agendan idag också. Embla fick ligga med pappa i tandläkarstolen och få den vassa avslagna tanden slipad. Det hela gick på ett par minuter och hon hann nog inte fatta vad som skedde.
Freja och mamman väntade i väntrummet där Freja gjorde allt för att charma en äldre herre som väntade på sin tur.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0