Gubbeblöjorna är (snart) slut!

Embla vill inte ha några andra blöjor än de med gubbe på. De har sedan en tid tillbaka slutat tillverkas, vilket vi talat om för henne - och hon har förstått.

Nu tog de slut. Efter badet igår fanns det inga gubbeblöjor i lådan och hon var mycket bestämd med att hon skulle ha en trosa - ingen discobölja!
Sagt och gjort - en bit plastad frotté i sängen och på med trosa, godnatt. Ingen olycka skedde under natten utan hon steg upp på morgonen och kissade på pottan.
Jag frågade om hon skulle ha trosa till dagis också eller om hon skulle ta en discoblöja, men då kom hon på att hon minsann sparat några gubbeblöjor under sin säng, vilka hon gick och hämtade. Sen sa hon att "-när de här är slut, då ska jag bara ha trosa på mig!"
Sen har hon gått på pottan flera gången idag och gjort både nummer ett och två. Hon finslipar tekniken tills dessa sparade blöjor också obönhörligen är slut.
Kanske är det slutet på en era.

Vi har varit hemma idag hela familjen. Freja var inte riktigt kry igår och heller inte i morse. Det i kombination med att vi var totalt insnöade efter nattens snöfall gjorde valet enkelt att alla stannar hemma. Vi har lekt rollspel, degat, sovit middag och varit ute och lekt i snömassorna.


Här steker Freja en katt i stekpannan (!)


Och Embla kokar tomtar som hon ska göra tomtemos av.


Kommentarer
Postat av: sargit

Men vad smart hon är!

Så klart man ska passa på att lägga undan det man behöver då man vet att de är på väg att ta slut ;)

Och att sedan dra ut på det in i det längsta...

kram

2011-12-20 @ 01:51:01
URL: http://www.sargitochmp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0