Sjukstatus

Freja har varit riktigt dålig i helgen. Hon blev sämre och sämre och fick till slut inte fått behålla någonting. Hon var helt slö och apatisk och ville bara ligga på mammas mage, inte dricka och inte äta. De oroliga föräldrarna ringde sjukvårdsupplysningen på söndagen efter råd. De tyckte vi kunde avvakta max ett dygn till och som tur var vaknade hon till sent på söndagseftermiddagen och ville ha glass!
Vi gav henne glass och banan som hon ville ha, och sprang bredvid henne med en hink resten av kvällen men inget kom upp och hon blev snabbt starkare och starkare (och busigare....). Innan läggdags var hon sitt vanliga jag igen.
De fick vara hemma med pappa från dagis på måndagen men på tisdagen lämnade vi av dem båda för frukost.

Vid lunch kom samtalet...

Embla hade lagt en kaskadspya över lunchen!

Stön!

Det var bara för mamman att ställa in eftermiddagens jobb och knata iväg och hämta hem dem. Här nedan är de pigga och busiga på eftermiddagen.Emblas sjukdomsförlopp är hittills exakt som Frejas med en lunchspya, en lugn dag och en nu nyss en spya till innan läggning så vi räknar med en kraftig försämring dagarna som kommer.

Hur ska man få ihop det här med jobbet egentligen undrar jag?

Kommentarer
Postat av: sargit

Stackars små...

Ja det undrar jag med ofta, är orolig så fort dagis ringer... först för vad som hänt, hur barnen mår och därefter men hur löser jag jobbet nu då?

Men med mycket pusslande och god hjälp från mina föräldrar så har vi hållt oss någorlunda flytande.

Hoppas Embla blir frisk snabbt.

kram

2011-02-08 @ 23:47:39
URL: http://www.sargitochmp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0