Hänt sen sist

Inser att det är tio dagar sen senaste post. Dagarna går, vädret är fortfarande under all kritik men det går ju att vara ute ändå. Barnen bryr sig inte - de är alltid mer eller mindre lättklädda och springer omkring utomhus. Den dagliga rutinen måste ju hållas - plocka bär, mata hästarna, promenad, studsmatta, etc etc.
De klarar sig ganska bra själva numer. De går själva på bärplockarstråt, springer runt på gården, går in ibland, kollar nån film/tv, leker med leksaker, målar vattenfärg, limmar glitterlim etc etc. De leker till och med med varandra riktigt fint många gånger. De leker rollspelslekar där de turas om att vara prinsessa, jägare, polis och allt möjligt de hittar på. En vuxen behöver bara gripa in när det blir bråk, nåt som händer allt mer sällan.
Ett besök på en lekpark i en annan stadsdel är kul.

Det har flyttat in några fler familjemedlemmar också. Mamman kom hem med en mörkbrun Miramis efter att Freja sett en sådan i en bok och vägrat släppa tanken om en egen gunghäst. Den blev så väl mottagen här hemma att Farmor skickade hit en loppishäst till Embla också, även denna fick heta Miramis. Men tro inte att den lilla röda är bortglömd för det!

Vi har haft grillfest med morbror, Elena och Gina från Rumänien. Fest är kul tycker barnen, då är det många att spexa för plus att man får äta chips och glass och sånt.
Storkusinerna och stora Freja kom hit en dag också, och i samband med detta blev det badpremiär i stora poolen. Den höll hela 16 grader vilket inte bekymrade vare sig små eller stora barn.

Kommentarer
Postat av: sargit

Ser ut som om ni har det gott regn som solsken :-)

Angående bråk emllan syskonen, våra verkar bråka mer och mer nu suck för minsta lilla blir det bråk och skrik. Tror de saknar lite umgänge med andra likasinnade om man säger så... "bara" två veckor kvar av deras semester nu.

Önskar er en fortsatt trevlig vecka.

kram

2012-07-23 @ 23:49:26
URL: http://www.sargitochmp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0