Sommartider, eller "varsågod och flöjt".

Det är bäst att försöka uppdatera lite här så man kommer ihåg hur det var - sommaren 2012. :-)
Vi har kommit in i någon slags sommarlunk där dagarna flyter på och man vet inte riktigt vilken veckodag det är. Barnen sover inget på dagen längre vilket märks på nattsömnen. De lägger sig vid 21 och vaknar sällan före 8, ibland ligger de till nästan 9. Lyx!!
Pappan lägger tak hela dagarna så det är jag och barnen som tragglar oss igenom dagarna. Vi har följande rutiner, i valfri ordning: mata hästarna, se på film, gå till affären, gå på skogspromenad, vara i lekparken, fri lek när mamma lagar mat, plocka smultron hos grannen samt - om vädret tillåter - bada.
Vi har haft besök av farmor, farfar, småkusinerna med föräldrar en dag då vi också besökte barnens Peace and Love för tredje året i följd. Ofelia gav sig glatt in i leken och testade flera saker medan mina barn mest stod och hängde hos mamma.
Pappan och ovan nämnda grupp var till Säterdalen och strutsfarmen en eftermiddag också medan mamman ännu jobbade, också en sommartradition. Embla fick ett tjuvnyp av en struts!
Rubriken kommer från ett citat av Embla. När hon sjunger "vi äro musikanter" så klämmer hon i på "vi kan spela fiolioliolej, vi kan spela varsågod och flöjt!"
På fredag blir det spännande här - vi ska nämligen gå på Cirkus!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0