Playdate och Marknad

I helgen har de haft en dagiskompis här på besök. Tilde är fem år och båda barnens favorit på dagis (möjligt att Freja gillar Benjamin bättre).
 
 
Det har varit ett fantastiskt vårväder så pappan monterade upp studsmattan. Vi gick på skogspromenad också och plockade tussilago - det var alldeles gult på vissa ställen!
 
 
Sen har det varit vårmarknad i stan så den var vi ju tvugna att besöka. Det blev att ta några lotter, köpa polkagrisar och ta en tur på karusell. Barnen fick välja mellan radiobilar, berg-o-dal-bana eller denna klassiska merry-go-round som de till slut valde.
 
 
Det märktes en åldersmognad detta marknadsbesök - vi pratade innan om att vi inte skulle köpa några ballonger så det var ingen idé att tjata, och detta gick galant. De gick också snällt bredvid oss och tittade på saker - tittade, kände och klämde men inget tjat om "köpa den, köpa den" etc.
Men största behållningen var ändå att de inte sprang hej vilt som skållade råttor så hela besöket fick ägnas åt att jaga barn - utan nu var vi där och gick och tittade tillsammans.

Det finns hopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0