Julen 2012

Här kommer ett (försenat) samlingsinlägg för att minnas julen 2012. Barnen var lite sjuka och hemma från dagis hela veckan innan jul så vi föräldrar hann inte med riktigt allt vi tänkt göra med hus och paket men det gick bra ändå.
 
Julaftonen spenderades hemma med mormor, morfar, morbror Spidde och Elena. Direkt på morgonen sprang barnen tjutande till granen för att kolla om tomten varit där under natten med paket - och se! Det hade han! De slet upp varsitt paket helt överlyckliga! Sen kom resten av gästerna framemot eftermiddagen och vi såg Kalle Anka, åt massor av mat och godis, och så fick vi besök av tomten! Som de hade längtat och väntat, barnen! De strålade av lycka och nästan ryckte paketen ur näven på tomten (pappa). Att det verkligen var Tomten som kom rådde det ingen tvivel om. De misstänkte inget.
Några julklappar de fick: Påslakanset, prinsessklänningar, glittriga skor, käpphästar, mjukisdjur, Barbiedockor, diverse kläder och pengar.
 
 
  
På juldagen kom storkusinerna hit och vi åkte pulka i backen och umgicks. Sen till helgen var det dags igen för tomten - vi åkte upp två dagar till farmor och farfar och anslut oss till småkusinerna. Tomten kom hit också med massor av paket och födelsedagspresenter. Freja konstaterade krasst att det var farmor som var tomten....
I de här paketen fanns kläder, pysselgrejer, böcker m.m.
 
 
 
 
Barnen har varit i sitt esse hela helgen, de har lekt så fint tillsammans själva och med både stora och små kusiner. De tre små (Freja, Embla, Ofelia) sköter sig själva mest hela tiden vilket möjliggör vuxenprat och andra vuxensysslor som matlagning, städning, tv-tittande etc.
 
 
Tusen tack för alla julklappar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0