Nyår, födelsedag och fortsatt ledighet.

Nyår firades på vanligt sätt med Tomas, Annelie och deras tre barn. Vi var för enkelhetens skull hemma hos oss. Vi åt en fin middag, tryckte i oss godis, sköt några raketer och härjade runt. Barnen höll sig vakna till halv tolv, då protesterade de inte nämnvärt när jag föreslog läggning.
 
Småkusinerna hann med ett besök hos oss innan de återvände till Stockhom också. Det blev mat, lek och pulkaåkning.
 
 
Födelsedagen firades mycket enkelt med paketöppning till frukost, till eftermiddagen en liten tårtbit som de själva fick välja, de valde jordgubbstårta. Sen åkte vi till leksaksaffären där de fick välja ut varsin leksak för en slant de fått att mormor och morfar. Freja valde inte helt otippat en häst med lång man och svans och en tillhörande ryttarinna (typ Barbie) och Embla valde en kassa-apparat.
 
 
 
Vi hade inget kalas till barnens födelsdag men passade på att bjuda hem lite släkt för fika och tårta till helgern i alla fall. Tyvärr blev det manfall på grund av sjukdom men flera stycken dök ändå upp. Mammans kusin Sara med familj kom - deras barn är 2 och 5 så det var full aktivitet i barnens rum och grejer for och flög. Detta ger givetvis vuxentid med prat och kaffe :-)
Presentregnet fortsatte; pengar, sällskapsspel och hoppande kaniner!
 
 
 
Tusen tack alla för presenter!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0