Matglada

Länge sen senaste bloggpost, men livet rullar på som vanligt här med dagis, jobb, lek och stoj. Vi har haft lite jobbigt med dagislämning av Embla med mycket gråt och ängslan, men det verkar ha gett med sig nu. Tror hon har haft en mammaperiod då bara mamma duger, plus att hon haft ett väldigt behov av Snutte och Kanna.
 
Freja har varit hos doktorn en sväng då det svidigt när hon kissat. Vi tyckte det var bäst att kolla upp det men urinprov visade inget avvikande så doktorn bad oss smörja med hydrokortison på ett litet sår hon har nära snippan - det var nog det som gjorde ont.
 
 
Nåt värt att nämna är att matintaget har dramatiskt ökat, främst hos Embla. De har alltid varit klena på att äta de här barnen, och mellan varven varit hemskt kräsna, men nu äter de det mesta med god aptit. Det tackar vi för. 
 
Påsken är i antågande och jag misstänker att påskharen kommer hit och gömmer påskägg.... Sen ska vi till farmor och farfar och umgås med kusinerna Ofelia och Miranda, och även hinna med med ett besök hos mormor och morfar. Hoppas kunna blogga om detta efter påsk Tills dess :
 
Glad Påsk!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0