Semester!

 
 
Som ni märker har vi semester även från bloggen :-)
Vädret är underbart, vi har vänt dygnet och vi har gjort/gör massor och ingenting om dagarna. Ska väl skriva ner allt och posta bilder under hösten.
 
På återseende!
 
 

Sprutor och tandläkaren

Innan midsommar var det dags för vaccinering. De fick träffa en barnläkare som lyssnade på hjärta och lungor och klämde lite här och där - sen varsin spruta snabbt in i armen och på med plåster! Ingen grät, fast de erkände att det gjorde lite ont. De klarade sig bra efteråt också, båda klagade lite på ont i armen ett par dagar efteråt.
 
Årligt besök hos tandläkaren har vi också klarat av. Detta avlöpte utan större bekymmer. Embla har fått två sexårständer lägst bak och har antydan till en lös tand där fram. Freja är nöjd med sina 20 tänder så länge.
Tänk att de snart ska börja tappa tänder!
 
Smultronpaj smakar bra efter tandläkarbesök!
 
 

Sommarlov för barnen (men inte för mamman)

Ont om tid för blogg nu! Barnen och pappan är inne på sin andra semestervecka, men mamman jobbar på. Därav ont om tid för blogg.
Vi har haft en väldig otur med vädret hittills, det är bara regn och iskyla. Inget bad eller utflykter. Humöret påverkas såklart på både barn och vuxna.
Det blir mycket shopping och fika!
 
Möbelprovning i Solvarbo.
Ungarna har ockuperat källaren dit de släpat ner halva sitt rum. Jag vågar knappt titta ner hur det ser ut - men - så länge de är nöjda och leker så får man väl stå ut med lite oreda. De har ofta kompisar därnere också och det verkar väldigt polulärt att leka därnere.
 
Nu jobbar jag två dagar till sen börjar min semester! (och finvädret hoppas jag)
 

RSS 2.0