Catch up!

Länge sedan updpatering. Mycket jobb, tjänsteresor och förberedelser inför aktiviteter och festligheter tar all tid för närvarande. Men - hänt sen sist:
 
Flera femdagarsveckor på raken tar kraft från alla. Vi hade vant oss vid tredagarsveckor med sena kvällar och sovmornar. Vädret har dessutom varit under all kritik och vi har tvingats vara inomhus mycket. Barnen har varit bråkiga (mot varandra) och gnälliga i allmänhet - de hade vant sig vid att vara ute hela kvällarna och helgerna och cykla och leka med sina kompisar på gatan.
 
Fikapaus på Ikea funkar alltid.
Nu har vädret blivit lite bättre så nu är det full fart på dem igen. Hela grannskapet är antingen här eller så är alla hos någon annan. Kanonkul att de har så många att leka med inom 100-metersradie! De leker ju helt själva också så någon inblandning av vuxna krävs sällan.
 
Vi har haft fest här hemma med 25 gäster för barnens morbror som fyllde 50. Det kom två andra barn också så barn och vuxna kunde partaja på sitt vis. :-) Barnen kom inte i säng förrän vid midnatt, jag tror det var rekord i sen läggning. De var lite gnälliga på söndagen av sömnbrist. Lite sovmorgon bjöd de ialla fall på.
 
Vi har anmält Embla till fotbollsskola som börjar på söndag. Det ser hon hemskt mycket fram emot.
Båda barnen är sen anmälda till ett "ridläger" i juni, två förmiddagar som handlar om sköta häst, rida häst med mera. Får väl återkomma om detta.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0