Hos farmor och farfar

Barnen har varit hos farmor och farfar i helgen. Föräldrarna skulle på fest så vi körde upp dem på lördagen och så fick vi dem levererade på söndagen.
 
 
De gick på skogspromenad, pysslade med skatter från skogen, hjälpte farmor att skörda tomater, morötter etc samt bakade pizza på kvällen.
 
 
Snart ska vi dit igen för det vankas ridläger och så kommer kusinerna upp senare i november!
 
 

Höst - regn och rusk

Över en natt tog sommaren slut och vi gick direkt på höst. Som tur var har jag varit lite proaktiv och inhandlat en del höst- och vinterkläder.
 
 
Nya fina Patagonia dunjackor, överdragsbyxor, varmare kängor, tjockare jeansliknande byxor etc. Mössor och vantar tror jag vi har så det räcker. Nya cykelhjälmar tog vi fram också för de andra är för små med mössa under.
Galonställ finns men hänger på dagis. Extra galonbyxor finns hemma och dubbel uppsättning gummistövlar här och på dagis.
 
Har också köpt "billigare" varm jacka att ha på dagis, en som tillåts bli smutsig och skavd. Det är inte klokt hur de grisar ner sig där!
 
Helt nya Gneis och Reima vInteroveraller köpte jag billigt på rea tidigt i våras. Jag hoppas de kommer att passa och att de vill ha dem till vintern. VInterskor finns också flera olika par - Sorel och Kuomo.

RSS 2.0