Return of the Snutte!

 
En mycket saknad vän har återfunnits efter en städning av barnens garderob - Snutte! Hen har varit borta i ett och ett halvt år tror jag.
 

Ute på andra sidan

Nu har vi alla varit sjuka i omgångar. Det har varit förkylningar, hosta och influensor och alla i familjen har fått sin beskärda del av eländet.
 
Mamman har hunnit med en londonresa och barnen har varit hemma med pappa. Det blev puss- och kramkalas när vi återsågs. Barnen hade fixat så fint med välkommenhem-present; de hade städat sitt rum minituöst samt dammsugit övriga huset! Sen tog det flera dagar innan de började fråga efter sina presenter! Vad har hänt, kan man undra. I alla fall fick de varsin baddräkt jag köpt billigt på Marks&Spencer och lite fina kakor från Fortum&Mason.
 
Freja hann med att tappa en tand också.
 
Så har vi åkt skidor förstås. Två gånger har vi varit till stora anläggningen Romme och åkt. De har åkt både stolslift och ankarlift, samt tagit sig ner för gröna, blå och röda backar. Nu tror jag vi lämnar skidsäsongen bakom oss - all snö på gatorna är borta och cykling och andra aktiviteter får nu dammas av igen.
 
 
Nu har vi en obokad helg framför oss, sen kommer ridläger och påsk!

RSS 2.0