Midsommar 2017

Börjar bli en tradition - vi firade midsommaren i Bodlindor hos farmor och farfar. Det var fullt hus då både små och stora kusiner var på plats - och deras föräldrar såklart.
 
Bilder:
 
Fyra lisskullor klädda i Leksandsdräkt för barn
 
Barn och vuxna stod för underhållningen, här sjungs Idas sommarvisa
 
 Mästerskap i Kubb

Minisemester i Göteborg.

 
Direkt efter skolavslutningen tog vi tåget till Göteborg! Vi möttes på sena kvällen av kusinerna.
 
En dag tillbringade vi på Liseberg. Vi (jag, Anki, Freja, Embla, Ofelia) köpte stora åkpasset till alla och sen blev det åka av! Vi hade superduperväder, och köer såg vi knappt röken av! Vi hann med Flumeride 3 ggr, Lisebergsbanan 2 el 3 ggr, Slänggungan 3 ggr, Kållorado, Rabalder, Hissningen, Farfarsbilar och allt vad det heter fleratalet gånger. Embla och Freja är lite korta i rocken så de kunde inte åka varken Balder eller Helix men Ofeilia tvingade med sin arma mamma och åkte de båda.
Männen i familjen samt Miranda anslöt på eftermiddagen efter jobb, möten och dagis men de hade inga åkband så de fick titta på. Vi åt en sen middag på favoritrestaurangen Green Room - vi höll på att spricka!
Strax efter 22 gav vi upp och promenerade hem. Alla somnade ovaggade den kvällen vill jag lova.
 
Slänggungan
 
Tekoppar
 
En skadad dinosarie
 
Dag 2 tillbringades på Universeum och stadsbilbioteket. Vi träffade även min kompis Barbara och hennes två barn där, det var nästan ett år sen vi sågs sist. Kvällen avslutades hemma med tacos!
 
I hajens gap!
 
I regnskogen
 
Embla i rymden!
 
Tredje dagen var hemfärd - vi åkte samma tåg som kusinerna så det var både roligt och jobbigt. Det blev lite väl högljutt ibland.... men men - på det stora hela en synnerligen lyckad start på sommaren.
Nu ska vara fyra dagar på jobb och fritis, sen åker vi till farmor och farfar (och kusinerna) och firar midsommar!
 

Skolavslutning

 
Första riktiga skolavslutningen! Första riktiga skolåret avklarat!
 
Dagen började med sovmorgon och strålande sol. Inte ett moln på himlen! Alla barn var glada och duktiga - först sjöng f-klass, sen våra ettor och så avslutade tvåorna. Efter det var det samling i respektive klassrum för tårta och kramkalas.
 
Nu väntar en liten minisemester, sen tre dagar fritis och sen är det sommarlov!
 
Tjejerna har gjort sig festfina!
 
 
Freja får en stor kram och en sommarpresent av Karin
 

RSS 2.0